DJ ARE

Een activiteit van
www.shelltoe-entertainment.com

Genre:
Dance Classics ’70 - ’80 - ’90
Funk & Soul
Hip Hop
R&B

Maar natuurlijk ook:
Dance, Top 40, Lekker Fout

Wedding, ’70-’80 party, B-Day.
Je weet zelf wie je moet hebben... DJ Are

Gezellig & Uniek, want: Welke DJ brengt al rappend en lachend meer sfeer? Beleef het live!
DJ Are (Coen Grooten a.k.a. Are MC)

Wanner je DJ Are boekt, boek je een funky DJ die gespecialiseert is in dance classics (denk aan Michael Jackson, Sister Sledge, Chic, EWF, Commodores, Sugarhill Gang), soul, funk, hip hop. Oftewel ‘black music’.
Maar DJ Are draait meer (vraag om de afspeellijsten) en mixt diverse tracks lekker aan elkaar door zodat de dansvloer gevuld blijft.

Hoe het werkt:
Stuur een mail naar info@shelltoe-entertainment.com
en we nemen zsm contact met je op.

Veelgestelde vragen:

 1. Draai jij ook wat wij graag willen horen?
  Natuurlijk! Als ik het van te voren kan downloaden komt het allemaal goed. Het is jullie feestje. Zet een duidelijke lijst op de mail, dwz artiest en songtitel en mail op tijd, dus niet vlak vóór de feestdatum uiteraard.
 2. Wat is je muzikale voorkeur?
  Het maakt me niet uit wat ik draai, ik draai in principe in dienst van de opdrachtgever(s) en dat gaat me vlekkeloos af. Maar als je vraagt wat ik het liefst draai, dan kom je al snel uit bij ‘black music’ dwz hip hop, soul & funk in het bijzonder.
 3. Wat is je specialisme?
  Ik ben van origine een rapper/MC (= Master of Ceremony) en wil best op jullie verzoek de mic oppakken en een eindje weg rappen als de avond er geschikt voor is. Denk dan aan een eigen versie op bijv. Rapper’s Delight van de Sugarhill Gang of Signs van Snoop Dogg. Dit kost overigens niks extra’s.
 4. Heb je suggesties voor een openingsdans?
  Vaak beginnen we met een stukje van een rustige ballad bijv. iets van Alicia Keys en gooien er dan een lekkere dance classic erin ala ‘Relight my fire’ van Dan Hartman. Ook ‘You’re the first’ van Barry White kan goed werken op zo’n moment. Maar de keuze is uiteraard vrij, wederom het is jullie feestje.
 5. Doe je ook aankondigingen en is er ruimte voor een voordracht?
  Ik ben ‘geboren’ met een microfoon dus dat komt helemaal goed. ‘Stukjes’ e.d. altijd eerst even in overleg qua timing.
 6. Hoe ziet je setlist eruit?
  We beginnen vaak rustig bij de ‘inloop’, dan wordt het wat luider met wat soul en oudere dance classics. Wanneer het feest officieel geopend is barst de party los met alles wat dansbaar is. ‘From the old to the new’. We eindige vaak (op verzoek) wat meliger met wat ‘lekkere foute platen’ en dan weer wat relaxte nummers om het feest rustig af te sluiten.
 7. Mogen er verzoekjes gedaan worden ter plaatsen?
  Ja dat mag, maar hou het binnen de beperken. De hele tijd gestoord worden beïnvloed het feest negatief. EN ZEKER NIET MET DRANKJES IN DE BUURT VAN DE DJ-TAFEL KOMEN!! Dit kan funest zijn voor de apperatuur. De database bevat 20.000 songs, maar dan nog mis ik zo nu en dan net die klassieker die ‘ome Jos’ dronken en wel per se wil horen. En ter plekken downloaden of cd’s inladen doe ik in principe niet.
 8. Wat zijn de kosten?
  Ik reken een standaard uurprijs per draaiuur á € 70,00, exclusief  licht en geluid, montage- en demontage-tijd en reiskosten vanaf Uden.
 9. Hoe is de betaalwijze?
  Je kunt na de dj-show contant afrekenen, maar als je liever via de bank betaald, stuur ik gewoon een factuur naar je toe.
 10. Heb je als DJ nog meer wensen?
  Graag nuttig ik wat drankjes en hapjes door de avond heen, niet te gek hoor. Ik loop zelden weg bij m’n dj-booth, dus informeer de obers hier even over.
 11. Kun je nog meer regelen voor ons feest dan muziek en geluid?
  Ik heb zeker suggesties wanneer het gaat over bijv. fotografie, DTP werk, drukwerk, thema’s etc. In ons persoonlijk gesprek van te voren zal dit aanbod komen.
 12. Kunnen we nog annuleren van te voren?
  Dit is mogelijk, maar het liefst uiterlijk 3 weken van te voren. In drukke tijden is ook Shelltoe Entertainement vrij om een geschikte vervanger te sturen die volledig op de hoogte is van jullie wensen en een DJ is van hetzelfde niveau als DJ Are.
Dancing
back to index
DJ
Vestax
Are MC  
 

 

Youtube